Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2011
21 7 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Editorial Board 2011
21 7 p. IFC-
1 p.
artikel
3 Factors affecting the growth of bifidobacteria in human milk Rockova, Sarka
2011
21 7 p. 504-508
5 p.
artikel
4 Food-grade production of an antihypertensive casein hydrolysate and resistance of active peptides to drying and storage Contreras, María del Mar
2011
21 7 p. 470-476
7 p.
artikel
5 Microbiological, chemical, and sensory characteristics of Hispánico cheese manufactured using frozen high pressure treated curds made from raw ovine milk Alonso, Rocío
2011
21 7 p. 484-492
9 p.
artikel
6 Morphological descriptors and colour as a tool to better understand rehydration properties of dairy powders Gaiani, C.
2011
21 7 p. 462-469
8 p.
artikel
7 Primary nucleation of alpha-lactose monohydrate: The effect of supersaturation and temperature McLeod, J.
2011
21 7 p. 455-461
7 p.
artikel
8 Purification and characterisation of a leucine aminopeptidase from Lactococcus lactis subsp. lactis cultured in skim milk Ye, Xiu juan
2011
21 7 p. 501-503
3 p.
artikel
9 Survival and bone-active properties of bovine lactoferrin supplemented into stirred yoghurt Palmano, K.P.
2011
21 7 p. 477-483
7 p.
artikel
10 Use of the E-beam radiation to diminish the late blowing of cheese Velasco, R.
2011
21 7 p. 493-500
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland