Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant properties of caseins and whey proteins in model oil-in-water emulsions Ries, D.
2010
20 2 p. 72-78
7 p.
artikel
2 Calendar 2010
20 2 p. I-
1 p.
artikel
3 Casein glycomacropeptide pH-dependent self-assembly and cold gelation Farías, M.E.
2010
20 2 p. 79-88
10 p.
artikel
4 Editorial Board 2010
20 2 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Effect of manufacture and reconstitution of milk protein concentrate powder on the size and rennet gelation behaviour of casein micelles Martin, Gregory J.O.
2010
20 2 p. 128-131
4 p.
artikel
6 Effects of pH and ionic strength on the rheology and microstructure of a pressure-induced whey protein gel He, Jin-Song
2010
20 2 p. 89-95
7 p.
artikel
7 Presence of lactoferrin in a bovine skim milk fraction with acid phosphatase activity Miura, Takayuki
2010
20 2 p. 67-71
5 p.
artikel
8 Simultaneous, quantitative detection of five whey proteins in multiple samples by surface plasmon resonance Billakanti, Jagan M.
2010
20 2 p. 96-105
10 p.
artikel
9 The determination of folic acid in milk and paediatric formulae by optical biosensor assay utilising folate binding protein Indyk, Harvey E.
2010
20 2 p. 106-112
7 p.
artikel
10 The influence of particle velocity on the stickiness of milk powder Murti, Rosalind A.
2010
20 2 p. 121-127
7 p.
artikel
11 Variation of indoxyl and cresol sulphates in milk protein commodities Johns, Paul W.
2010
20 2 p. 113-120
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland