Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biofunctional, chemical and sensory profile of mature cheese produced with artichoke flower coagulant (Cynara cardunculus L. var scolymus) de Jesus, Josane Cardim

156 C p.
artikel
2 Development of a functional dulce de leche (milk jam) with prebiotic carbohydrates and Lacticaseibacillus rhamnosus GG Figueroa, Lilian E.

156 C p.
artikel
3 Dietary intake and food sources of calcium and vitamin D in young children in the Guelph Family Health Study Lo, Hillary W.H.

156 C p.
artikel
4 Editorial Board
156 C p.
artikel
5 Effects of the demineralisation degree on physicochemical, functional, microstructural and powder flow properties of whey powder Bebek, Müşerref

156 C p.
artikel
6 Functional Minas Frescal cheese with spore-forming Wezmannia coagulans GBI-30 Silva, Thais Cristina M.

156 C p.
artikel
7 Impact of maturity level and geometric cuts of natural cheese on processed cheese product functionality Modi, Zeel

156 C p.
artikel
8 Impact of UV-C treatment on the inactivation of microbes and amino acid composition in cow milk and buffalo milk: A comparative study Dasalkar, Akshay H.

156 C p.
artikel
9 Milk without animals – A dairy science perspective Eisner, Matthias D.

156 C p.
artikel
10 Optimisation of dairy-based media using response surface modelling to increase yields of Lacticaseibacillus rhamnosus promoting an enhanced immune response Sørensen, Helena Mylise

156 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland