Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the demineralisation degree on physicochemical, functional, microstructural and powder flow properties of whey powder
 
 
Titel: Effects of the demineralisation degree on physicochemical, functional, microstructural and powder flow properties of whey powder
Auteur: Bebek, Müşerref
Sert, Durmuş
Mercan, Emin
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland