Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Ceramic membrane filtration of skim milk for the production of a casein-enriched permeate Song, Bo

135 C p.
artikel
2 Developing novel synbiotic yoghurt with Lacticaseibacillus paracasei and lactitol: Investigation of the microbiology, textural and rheological properties Li, Hongbo

135 C p.
artikel
3 Editorial Board
135 C p.
artikel
4 Effect of steam frothing on milk microfoam: Chemical composition, texture, stability and organoleptic properties Klimanova, Yulia

135 C p.
artikel
5 Extensively hydrolysed sodium caseinate. Part II. Kinetic model and hydrolysis control Li, Hongjuan

135 C p.
artikel
6 Indigenous Chinese fermented dairy products: Microbial diversity, flavour, and health benefits Xia, Aonan

135 C p.
artikel
7 Powder flow behaviour, functional characteristics and microstructure of whole milk powder produced from cow and buffalo milk mixtures Sert, Durmuş

135 C p.
artikel
8 Screening of mixed-species starter cultures for increasing flavour during fermentation of milk Dan, Tong

135 C p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland