Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of steam frothing on milk microfoam: Chemical composition, texture, stability and organoleptic properties
 
 
Titel: Effect of steam frothing on milk microfoam: Chemical composition, texture, stability and organoleptic properties
Auteur: Klimanova, Yulia
Polzonetti, Valeria
Pucciarelli, Stefania
Perinelli, Diego Romano
Bonacucina, Giulia
Cespi, Marco
Gabrielli, Maria Gabriella
Santini, Giuseppe
Fioretti, Lauro
Cognigni, Luca
Vincenzetti, Silvia
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland