Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Colloidal stabilisation of β-casein enriched whey protein concentrate
Hailu, Yonas
132
C
p.
artikel
2
Editorial Board
132
C
p.
artikel
3
Innovative food ingredients based on the milk protein–chitosan complex particles for the fortification of food with essential lipids
Chebotarev, Sergey
132
C
p.
artikel
4
Probing the cumulative effects of unit operations and lactose to whey protein ratios on protein modifications in powdered model infant formula
Lund, Pernille
132
C
p.
artikel
5
Supplementing goats' diet with sainfoin pellets (versus alfalfa) modifies cheese sensory properties and fatty acid profile
Menci, Ruggero
132
C
p.
artikel
6
The applicability of predictive microbiology tools for analysing Listeria monocytogenes contamination in butter produced by the traditional batch churning method
Adamczewski, Kamil
132
C
p.
artikel
7
Whey protein microgels for stabilisation of foams
Lee, Jenna
132
C
p.
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland