Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Colloidal stabilisation of β-casein enriched whey protein concentrate Hailu, Yonas

132 C p.
artikel
2 Editorial Board
132 C p.
artikel
3 Innovative food ingredients based on the milk protein–chitosan complex particles for the fortification of food with essential lipids Chebotarev, Sergey

132 C p.
artikel
4 Probing the cumulative effects of unit operations and lactose to whey protein ratios on protein modifications in powdered model infant formula Lund, Pernille

132 C p.
artikel
5 Supplementing goats' diet with sainfoin pellets (versus alfalfa) modifies cheese sensory properties and fatty acid profile Menci, Ruggero

132 C p.
artikel
6 The applicability of predictive microbiology tools for analysing Listeria monocytogenes contamination in butter produced by the traditional batch churning method Adamczewski, Kamil

132 C p.
artikel
7 Whey protein microgels for stabilisation of foams Lee, Jenna

132 C p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland