Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Innovative food ingredients based on the milk protein–chitosan complex particles for the fortification of food with essential lipids
 
 
Titel: Innovative food ingredients based on the milk protein–chitosan complex particles for the fortification of food with essential lipids
Auteur: Chebotarev, Sergey
Antipova, Anna
Martirosova, Elena
Palmina, Nadezhda
Zelikina, Daria
Anokhina, Maria
Bogdanova, Natalia
Kasparov, Valery
Balakina, Ekaterina
Komarova, Anastasia
Semenova, Maria
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland