Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adaptation of bovine milk towards mares’ milk composition by means of membrane technology for koumiss manufacture Kücükcetin, A.
2003
13 12 p. 945-951
7 p.
artikel
2 Antioxidant capacity of bovine milk as assayed by spectrophotometric and amperometric methods Chen, J
2003
13 12 p. 927-935
9 p.
artikel
3 Calendar 2003
13 12 p. I-
1 p.
artikel
4 Comparison of the microbiological, compositional, biochemical, volatile profile and sensory characteristics of three Italian PDO ewes’ milk cheeses Di Cagno, Raffaella
2003
13 12 p. 961-972
12 p.
artikel
5 Contents of Volume 13 2003
13 12 p. III-VIII
nvt p.
artikel
6 Determination of docosahexaenoic acid in milk using affinity solid-phase purification with argentous ions and modified thin layer chromatography Kozutsumi, Daisuke
2003
13 12 p. 937-943
7 p.
artikel
7 Dynamic testing rheology and fluorescence spectroscopy investigations of surface to centre differences in ripened soft cheeses Karoui, Romdhane
2003
13 12 p. 973-985
13 p.
artikel
8 Effect of the lactoperoxidase system on the activity of mesophilic cheese starter cultures in goat milk Seifu, E.
2003
13 12 p. 953-959
7 p.
artikel
9 Effects of ultrafiltration of whole milk on some properties of spray-dried milk powders Keogh, M.Kieran
2003
13 12 p. 995-1002
8 p.
artikel
10 Functional dairy foods Fox, P.F.
2003
13 12 p. 1003-
1 p.
artikel
11 IFC - Editorial board 2003
13 12 p. IFC-
1 p.
artikel
12 Studies of plasmin activity in whey Crudden, Anthony
2003
13 12 p. 987-993
7 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland