Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A modified ice cream processing routine that promotes fat destabilization in the absence of added emulsifier Segall, K.I.
2002
12 12 p. 1013-1018
6 p.
artikel
2 Antihypertensive activity of casein-enriched milk fermented by Lactobacillus helveticus Leclerc, Pierre-Louis
2002
12 12 p. 995-1004
10 p.
artikel
3 Calendar 2002
12 12 p. 1035-1036
2 p.
artikel
4 [14 C] Milk, urine and faeces excretion kinetics in lactating goats after an oral administration of [14 C]polycyclic aromatic hydrocarbons Grova, Nathalie
2002
12 12 p. 1025-1031
7 p.
artikel
5 Editorial Board 2002
12 12 p. IFC-
1 p.
artikel
6 Effect of calcium and enzyme in cutting time prediction of coagulating goats’ milk using a light scattering sensor Castillo, M.
2002
12 12 p. 1019-1023
5 p.
artikel
7 Key odorants in various cheese types as determined by gas chromatography-olfactometry Curioni, P.M.G.
2002
12 12 p. 959-984
26 p.
artikel
8 Lactoprotéines et lactopeptides: propriétés biologiques Pouliot, Y
2002
12 12 p. 1033-
1 p.
artikel
9 Susceptibility of an industrial α-lactalbumin concentrate to cross-linking by microbial transglutaminase Sharma, Ranjan
2002
12 12 p. 1005-1012
8 p.
artikel
10 The design of a three strain starter system for Cheddar cheese manufacture exploiting bacteriocin-induced starter lysis Morgan, S.M
2002
12 12 p. 985-993
9 p.
artikel
11 Volume Contents: Volume 12 2002
12 12 p. I-VI
nvt p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland