Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  A modified ice cream processing routine that promotes fat destabilization in the absence of added emulsifier
 
 
Titel: A modified ice cream processing routine that promotes fat destabilization in the absence of added emulsifier
Auteur: Segall, K.I.
Goff, H.D.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 12 (2002) nr. 12 pagina's 6 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland