Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A chromatographic approach to understanding the plasmin-plasminogen system in acid whey Nurup, Casper Normann

106 C p.
artikel
2 Analysis of the perception and behaviour of consumers regarding probiotic dairy products Ávila, Bianca Pio

106 C p.
artikel
3 Editorial Board
106 C p.
artikel
4 Effect of calcium chloride addition on properties of acid-rennet gels Tarapata, Justyna

106 C p.
artikel
5 Impact of freezing on the physicochemical and functional properties of low–moisture part–skim mozzarella To, Chak Ming

106 C p.
artikel
6 Quantification of lactose and lactulose in hydrolysed-lactose UHT milk using capillary zone electrophoresis de Oliveira Neves, Leandra N.

106 C p.
artikel
7 The impact of multiple-species starters on the peptide profiles of yoghurts Gu, Yuxiang

106 C p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland