Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant phenolics and their microbial production by submerged and solid state fermentation process: A review Bhanja Dey, Tapati
2016
53 C p. 60-74
15 p.
artikel
2 Applications of quantum dots in Food Science and biology Bonilla, Jose C.
2016
53 C p. 75-89
15 p.
artikel
3 Biodegradable polymers as wall materials to the synthesis of bioactive compound nanocapsules dos Santos, Priscilla Pereira
2016
53 C p. 23-33
11 p.
artikel
4 Caking of lactose: A critical review Carpin, M.
2016
53 C p. 1-12
12 p.
artikel
5 Calendar 2016
53 C p. I-
1 p.
artikel
6 Changes in orosensory perception related to aging and strategies for counteracting its influence on food preferences among older adults Song, Xiao
2016
53 C p. 49-59
11 p.
artikel
7 Editorial Board and Contents 2016
53 C p. i-ii
nvt p.
artikel
8 Food science and technology for management of iron deficiency in humans: A review Saini, Ramesh Kumar
2016
53 C p. 13-22
10 p.
artikel
9 Nano-encapsulation as a promising approach for targeted delivery and controlled release of vitamins Katouzian, Iman
2016
53 C p. 34-48
15 p.
artikel
10 Oral delivery strategies for nutraceuticals: Delivery vehicles and absorption enhancers Gleeson, John P.
2016
53 C p. 90-101
12 p.
artikel
11 Therapeutic potentials of bioactive compounds from mango fruit wastes Asif, Afifa
2016
53 C p. 102-112
11 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland