Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant phenolics and their microbial production by submerged and solid state fermentation process: A review
 
 
Titel: Antioxidant phenolics and their microbial production by submerged and solid state fermentation process: A review
Auteur: Bhanja Dey, Tapati
Chakraborty, Subhojit
Jain, Kavish Kr.
Sharma, Abha
Kuhad, Ramesh Chander
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 53 (2016) nr. C pagina's 15 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland