Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analytical capabilities of mass spectrometry imaging and its potential applications in food science Li, Bin
2016
47 C p. 50-63
14 p.
artikel
2 A systematic review of nutrient composition data available for twelve commercially available edible insects, and comparison with reference values Payne, Charlotte L.R.
2016
47 C p. 69-77
9 p.
artikel
3 Calendar 2016
47 C p. I-
1 p.
artikel
4 Cool snacks: A cross-disciplinary approach to healthier snacks for adolescents Grunert, Klaus G.
2016
47 C p. 82-92
11 p.
artikel
5 Development of biocontrol products for postharvest diseases of fruit: The importance of elucidating the mechanisms of action of yeast antagonists Spadaro, Davide
2016
47 C p. 39-49
11 p.
artikel
6 Editorial Board and Contents 2016
47 C p. i-ii
nvt p.
artikel
7 Emulsion-based encapsulation and delivery systems for polyphenols Lu, Wei
2016
47 C p. 1-9
9 p.
artikel
8 Halal status of ingredients after physicochemical alteration (Istihalah) Jahangir, Muhammad
2016
47 C p. 78-81
4 p.
artikel
9 Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods – A review Heiniö, R.L.
2016
47 C p. 25-38
14 p.
artikel
10 The official method for olive oil sensory evaluation: An expository revision of certain sections of the method and a viable means for confirming the attribute intensities Amelio, Mauro
2016
47 C p. 64-68
5 p.
artikel
11 X-ray micro-computed tomography (μCT) for non-destructive characterisation of food microstructure Schoeman, Letitia
2016
47 C p. 10-24
15 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland