Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Halal status of ingredients after physicochemical alteration (Istihalah)
 
 
Titel: Halal status of ingredients after physicochemical alteration (Istihalah)
Auteur: Jahangir, Muhammad
Mehmood, Zaffar
Saifullah,
Bashir, Qamar
Mehboob, Farrakh
Ali, Kashif
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 47 (2016) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland