Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The official method for olive oil sensory evaluation: An expository revision of certain sections of the method and a viable means for confirming the attribute intensities
 
 
Titel: The official method for olive oil sensory evaluation: An expository revision of certain sections of the method and a viable means for confirming the attribute intensities
Auteur: Amelio, Mauro
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 47 (2016) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland