Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Calendar
2010
21
1
p. I-
1 p.
artikel
2
Contents Digest
2010
21
1
p. 1-2
2 p.
artikel
3
Effect of thermal processing on anthocyanin stability in foods; mechanisms and kinetics of degradation
Patras, Ankit
2010
21
1
p. 3-11
9 p.
artikel
4
Emerging non-contact imaging, spectroscopic and colorimetric technologies for quality evaluation and control of hams: a review
Valous, Nektarios A.
2010
21
1
p. 26-43
18 p.
artikel
5
Infrared Spectroscopy for Food Quality Analysis and Control
Wang, Shaoyun
2010
21
1
p. 52-
1 p.
artikel
6
Socio-technical innovations for total food chain safety during the 2008 Beijing Olympics and Paralympics and beyond
Wu, Xuli
2010
21
1
p. 44-51
8 p.
artikel
7
The relation between material properties and supra-molecular structure of water-soluble food solids
Palzer, St.
2010
21
1
p. 12-25
14 p.
artikel
8
Trans fatty acids
Ahmadi, Latifeh
2010
21
1
p. 53-
1 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland