Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal processing on anthocyanin stability in foods; mechanisms and kinetics of degradation
 
 
Titel: Effect of thermal processing on anthocyanin stability in foods; mechanisms and kinetics of degradation
Auteur: Patras, Ankit
Brunton, Nigel. P.
O'Donnell, Colm
Tiwari, B.K.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland