Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Contents / Editorial Board
2008
19
6
p. 287-
1 p.
artikel
2
Does high pressure processing influence nutritional aspects of plant based food systems?
Oey, Indrawati
2008
19
6
p. 300-308
9 p.
artikel
3
Editorial
Hendrickx, M.
2008
19
6
p. 288-
1 p.
artikel
4
Effect of high-pressure processing on colour, texture and flavour of fruit- and vegetable-based food products: a review
Oey, Indrawati
2008
19
6
p. 320-328
9 p.
artikel
5
High pressure in combination with elevated temperature as a method for the sterilisation of food
Wilson, David R.
2008
19
6
p. 289-299
11 p.
artikel
6
Impact evaluation of high pressure treatment on foods: considerations on the development of pressure–temperature–time integrators (pTTIs)
Van der Plancken, Iesel
2008
19
6
p. 337-348
12 p.
artikel
7
Review of modelling and simulation of high pressure treatment of materials of biological origin
Delgado, A.
2008
19
6
p. 329-336
8 p.
artikel
8
Texture changes of processed fruits and vegetables: potential use of high-pressure processing
Sila, Daniel N.
2008
19
6
p. 309-319
11 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland