Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Contents / Editorial Board 2008
19 6 p. 287-
1 p.
artikel
2 Does high pressure processing influence nutritional aspects of plant based food systems? Oey, Indrawati
2008
19 6 p. 300-308
9 p.
artikel
3 Editorial Hendrickx, M.
2008
19 6 p. 288-
1 p.
artikel
4 Effect of high-pressure processing on colour, texture and flavour of fruit- and vegetable-based food products: a review Oey, Indrawati
2008
19 6 p. 320-328
9 p.
artikel
5 High pressure in combination with elevated temperature as a method for the sterilisation of food Wilson, David R.
2008
19 6 p. 289-299
11 p.
artikel
6 Impact evaluation of high pressure treatment on foods: considerations on the development of pressure–temperature–time integrators (pTTIs) Van der Plancken, Iesel
2008
19 6 p. 337-348
12 p.
artikel
7 Review of modelling and simulation of high pressure treatment of materials of biological origin Delgado, A.
2008
19 6 p. 329-336
8 p.
artikel
8 Texture changes of processed fruits and vegetables: potential use of high-pressure processing Sila, Daniel N.
2008
19 6 p. 309-319
11 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland