Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high-pressure processing on colour, texture and flavour of fruit- and vegetable-based food products: a review
 
 
Titel: Effect of high-pressure processing on colour, texture and flavour of fruit- and vegetable-based food products: a review
Auteur: Oey, Indrawati
Lille, Martina
Van Loey, Ann
Hendrickx, Marc
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 19 (2008) nr. 6 pagina's 9 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland