Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biotechnology and Food Safety O'Brien, John
2003
14 9 p. 390-391
2 p.
artikel
2 Conferences 2003
14 9 p. 395-396
2 p.
artikel
3 Contents and Editorial Board 2003
14 9 p. 339-
1 p.
artikel
4 Contents Digest 2003
14 9 p. 340-
1 p.
artikel
5 Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers (2nd edn) Lazar, Thomas
2003
14 9 p. 390-
1 p.
artikel
6 Mechanism and reduction of fat uptake in deep-fat fried foods Mellema, M.
2003
14 9 p. 364-373
10 p.
artikel
7 New advances in extending the shelf-life of fresh-cut fruits: a review Soliva-Fortuny, Robert C
2003
14 9 p. 341-353
13 p.
artikel
8 Potential applications of high pressure for improvement in salmon quality Lakshmanan, R
2003
14 9 p. 354-363
10 p.
artikel
9 Third Nutrition and Health Conference Ottley, Carol
2003
14 9 p. 392-394
3 p.
artikel
10 Using HACCP to control organic chemical hazards in food wholesale, distribution, storage and retail Ropkins, Karl
2003
14 9 p. 374-389
16 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland