Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Author index to Volume 9 1995
9 4 p. 349-
1 p.
artikel
2 Effect of isolation procedures on the molecular composition and physical properties of Eucheuma cottonii carrageenan Hoffmann, Rainer A.
1995
9 4 p. 281-289
9 p.
artikel
3 Effect of mesquite seed gum addition to kappa-carrageenan or xanthan gum mixed systems Fernandes, Paulo B.
1995
9 4 p. 251-255
5 p.
artikel
4 Factors that determine the fracture properties and microstructure of globular protein gels Foegeding, E. Allen
1995
9 4 p. 237-249
13 p.
artikel
5 Food regulations: an EC perspective Russell, J.C.N.
1995
9 4 p. 257-264
8 p.
artikel
6 Gellan gum fluid gels Sworn, G.
1995
9 4 p. 265-271
7 p.
artikel
7 Glass transitions and product stability—an overview Schenz, Timothy W.
1995
9 4 p. 307-315
9 p.
artikel
8 How does xanthan stabilise salad dressing? Parker, Alan
1995
9 4 p. 333-342
10 p.
artikel
9 International Conference on Food Hydrocolloids Hansen, P.M.T.
1995
9 4 p. 223-
1 p.
artikel
10 Probe microscopies: feeling their way Morris, V.J.
1995
9 4 p. 273-280
8 p.
artikel
11 Rates of structure development during gelation and softening of high-methoxyl pectin—sodium alginate—fructose mixtures Rao, M.A.
1995
9 4 p. 229-235
7 p.
artikel
12 Some physico-chemical aspects of protein processing in foods. Multicomponent gels Tolstoguzov, V.B.
1995
9 4 p. 317-332
16 p.
artikel
13 Subject index to Volume 9 1995
9 4 p. 351-
1 p.
artikel
14 The dielectric properties of whey protein as indicators of change in polymer mobility Barringer, Sheryl A.
1995
9 4 p. 343-348
6 p.
artikel
15 The rheology of engineered polysaccharides Dunstan, Dave E.
1995
9 4 p. 225-228
4 p.
artikel
16 Ultrastructure of low-fat ground beef patties with added whey protein concentrate El-Magoli, Salwa B.
1995
9 4 p. 291-306
16 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland