Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Rates of structure development during gelation and softening of high-methoxyl pectin—sodium alginate—fructose mixtures
 
 
Titel: Rates of structure development during gelation and softening of high-methoxyl pectin—sodium alginate—fructose mixtures
Auteur: Rao, M.A.
Cooley, H.J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 9 (1995) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland