Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2016
59 C p. 59-
1 p.
artikel
2 Contents: Graphical Abstracts 2016
59 C p. iii-v
nvt p.
artikel
3 Editorial Board 2016
59 C p. IFC-
1 p.
artikel
4 Effects of gamma irradiation on some physicochemical and rheological properties of Persian gum and gum tragacanth Teimouri, Shahla
2016
59 C p. 9-16
8 p.
artikel
5 Efficacy of whey protein–tragacanth on stabilization of oil-in-water emulsions: Comparison of mixed and layer by layer methods Azarikia, Fatemeh
2016
59 C p. 26-34
9 p.
artikel
6 Fabrication and characterization of curcumin-loaded albumin/gum arabic coacervate Shahgholian, Narges
2016
59 C p. 17-25
9 p.
artikel
7 Food hydrocolloids in Iran Phillips, Glyn O.
2016
59 C p. 1-
1 p.
artikel
8 Improvement of chitosan production from Persian Gulf shrimp waste by response surface methodology Nouri, Marjan
2016
59 C p. 50-58
9 p.
artikel
9 Mechanism of soluble complex formation of milk proteins with native gums (tragacanth and Persian gum) Azarikia, Fatemeh
2016
59 C p. 35-44
10 p.
artikel
10 Physical stability, flow properties and droplets characteristics of Balangu(Lallemantia royleana) seed gum / whey protein stabilized submicron emulsions Najaf Najafi, Masoud
2016
59 C p. 2-8
7 p.
artikel
11 Whey protein isolate-Persian gum interaction at neutral pH Khalesi, Hoda
2016
59 C p. 45-49
5 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland