Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Physical stability, flow properties and droplets characteristics of Balangu(Lallemantia royleana) seed gum / whey protein stabilized submicron emulsions
 
 
Titel: Physical stability, flow properties and droplets characteristics of Balangu(Lallemantia royleana) seed gum / whey protein stabilized submicron emulsions
Auteur: Najaf Najafi, Masoud
Hosaini, Vahideh
Mohammadi-Sani, Ali
Koocheki, Arash
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 59 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland