Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Whey protein isolate-Persian gum interaction at neutral pH
 
 
Titel: Whey protein isolate-Persian gum interaction at neutral pH
Auteur: Khalesi, Hoda
Emadzadeh, Bahareh
Kadkhodaee, Rassoul
Fang, Yapeng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 59 (2016) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland