Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Determination of the main technological parameters of food substances by means of the additive contribution method Matveev, Yu.I
1999
13 5 p. 381-387
7 p.
artikel
2 Emulsification properties of whey proteins in their natural environment: effect of whey protein concentration at 4 and 18% milk fat McCrae, C.H
1999
13 5 p. 389-399
11 p.
artikel
3 Emulsifying behaviour of 11S globulin Vicia faba in mixtures with sulphated polysaccharides: comparison of thermal and high-pressure treatments Galazka, V.B
1999
13 5 p. 425-435
11 p.
artikel
4 Hydrocolloid Applications, A. Nussinovitch, Blackie Academic and Professional (Chapman and Hall, London), 354 pp., ISBN 0 412 62120 7, US$105 Phillips, G.O
1999
13 5 p. 437-
1 p.
artikel
5 Influence of copper on the stability of whey protein stabilized emulsions Silvestre, M.P.C.
1999
13 5 p. 419-424
6 p.
artikel
6 Interfacial ageing effect on the rheology of a heat-set protein emulsion gel Chen, J
1999
13 5 p. 363-369
7 p.
artikel
7 Rheological properties and phase transition of red algal polysaccharide–starch composites Lai, V.M.-F.
1999
13 5 p. 409-418
10 p.
artikel
8 Structural and morphological characteristics of β-casein monolayers at the air–water interface Rodrı́guez Patino, J.M.
1999
13 5 p. 401-408
8 p.
artikel
9 The influence of sucrose and sorbitol on gel–sol transition of low-methoxyl pectin+Ca2+ gels Fu, J.-T
1999
13 5 p. 371-380
10 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland