Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The influence of sucrose and sorbitol on gel–sol transition of low-methoxyl pectin+Ca2+ gels
 
 
Titel: The influence of sucrose and sorbitol on gel–sol transition of low-methoxyl pectin+Ca2+ gels
Auteur: Fu, J.-T
Rao, M.A
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 13 (1999) nr. 5 pagina's 10 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland