Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A 2H NMR lineshape study of -CH3 group dynamics in pectin gels Williams, M.A.K.
1998
12 1 p. 89-94
6 p.
artikel
2 A novel, vitamin A-fortified, edible hydrocolloid sponge for children Reifen, R.
1998
12 1 p. 111-114
4 p.
artikel
3 Calendar 1998
12 1 p. I-II
nvt p.
artikel
4 Characteristics of enzymatically produced agar-starch sponges Nussinovitch, A.
1998
12 1 p. 105-110
6 p.
artikel
5 Effects of shear on pure and mixed gels of gelatin and particulate whey protein Walkenström, Pernilla
1998
12 1 p. 77-87
11 p.
artikel
6 Flocculation of food dispersions by gums: isotropic/anisotropic dispersion separation by xanthan gum Koczo, Kalman
1998
12 1 p. 43-53
11 p.
artikel
7 Fractal analysis of aggregates in heat-induced BSA gels Hagiwara, Tomoaki
1998
12 1 p. 29-36
8 p.
artikel
8 Interactions of native and acetylated pea starch with yellow mustard mucilage, locust bean gum and gelatin Liu, Hua
1998
12 1 p. 37-41
5 p.
artikel
9 Mechanistic study of equilibrium and kinetic behaviour of tea cream formation Penders, Marcel H.G.M.
1998
12 1 p. 9-15
7 p.
artikel
10 Sequential and competitive adsorption of bovine serum albumin and β-lactoglobulin, and their resistance to exchange with α-lactalbumin and β-casein Nasir, Adil
1998
12 1 p. 95-103
9 p.
artikel
11 Structure of whey protein gels, studied by permeability, scanning electron microscopy and rheology Verheul, M.
1998
12 1 p. 17-24
8 p.
artikel
12 Tailoring of xyloglucan properties using an enzyme Shirakawa, Mayumi
1998
12 1 p. 25-28
4 p.
artikel
13 The effect of protein unfolding stability on their rates of irreversible denaturation Owusu Apenten, R.K.
1998
12 1 p. 1-8
8 p.
artikel
14 Thermal and rheological properties of curdlan gel in minced pork gel Funami, Takahiro
1998
12 1 p. 55-64
10 p.
artikel
15 The role of biopolymer structure in interactions between unlike biopolymers in aqueous medium Semenova, M.G.
1998
12 1 p. 65-75
11 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland