Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Thermal and rheological properties of curdlan gel in minced pork gel
 
 
Titel: Thermal and rheological properties of curdlan gel in minced pork gel
Auteur: Funami, Takahiro
Yada, Hideo
Nakao, Yukihiro
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 12 (1998) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland