Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A mixed system composed of different molecular weights konjac glucomannan and κ-carrageenan. II. Molecular weight dependence of viscoelasticity and thermal properties Kohyama, Kaoru
1996
10 2 p. 229-238
10 p.
artikel
2 Announcements 1996
10 2 p. 267-268
2 p.
artikel
3 Apparatus for the continuous monitoring of changes in shrinking gels Nussinovitch, A.
1996
10 2 p. 137-141
5 p.
artikel
4 A rapid method for determining sphericity of hydrocolloid beads Nussinovitch, A.
1996
10 2 p. 263-266
4 p.
artikel
5 Bovine serum albumin gelation as a result of the Maillard reaction Easa, A. Mat
1996
10 2 p. 199-202
4 p.
artikel
6 Dicationic-induced gelation of pre-denatured whey protein isolate Roff, Carolyn F.
1996
10 2 p. 193-198
6 p.
artikel
7 Effect of high pressure on the emulsifying behaviour of β-lactoglobulin Galazka, Vanda B.
1996
10 2 p. 213-219
7 p.
artikel
8 Effects of ionic strength on the solubility of whey protein products. A colloid chemical approach de Wit, J.N.
1996
10 2 p. 143-149
7 p.
artikel
9 Gelation properties of deamidated soluble wheat proteins Friedli, G.L.
1996
10 2 p. 255-261
7 p.
artikel
10 Image analysis of particulate whey protein gels Langton, Maud
1996
10 2 p. 179-191
13 p.
artikel
11 Influence of genotype on chemical composition and rheological properties of flaxseed gums Cui, W.
1996
10 2 p. 221-227
7 p.
artikel
12 Interfacial parameters for spans and tweens in relation to water-in-oil-in-water multiple emulsion stability Apenten, Richard K. Owusu
1996
10 2 p. 245-250
6 p.
artikel
13 In-vitro gastric stability of carrageenan Capron, I.
1996
10 2 p. 239-244
6 p.
artikel
14 Pressure- and heat-induced gelation of mixed β-lactoglobulin/xanthan solutions Zasypkin, D.V.
1996
10 2 p. 203-211
9 p.
artikel
15 Rheological properties of a seed galactomannan from Cassia siamea Lamk Kapoor, Virendra P.
1996
10 2 p. 167-172
6 p.
artikel
16 Rheology of ι-carrageenan gels containing caseins Lynch, M.G.
1996
10 2 p. 151-157
7 p.
artikel
17 Stability of water-in-oil-in-water emulsions containing faba bean proteins Koberstein-Hajda, Antje
1996
10 2 p. 251-254
4 p.
artikel
18 Starch—hydrocolloid composites prepared by steam jet cooking Fanta, George F.
1996
10 2 p. 173-178
6 p.
artikel
19 The effect of the presence of KCl on the adsorption behaviour of whey protein and caseinate in oil-in-water emulsions Hunt, Josephine A.
1996
10 2 p. 159-165
7 p.
artikel
20 Ultrasonic velocity and circular dichroism in aqueous gellan solutions Tanaka, Y.
1996
10 2 p. 133-136
4 p.
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland