Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Stability of water-in-oil-in-water emulsions containing faba bean proteins
 
 
Titel: Stability of water-in-oil-in-water emulsions containing faba bean proteins
Auteur: Koberstein-Hajda, Antje
Dickinson, Eric
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 10 (1996) nr. 2 pagina's 4 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland