Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Author index 2001
69 3 p. 273-274
2 p.
artikel
2 Bibliography of food microbiology 2001
69 3 p. 263-271
9 p.
artikel
3 Binding of collagen I to Escherichia coli O157:H7 and inhibition by carrageenans Medina, Marjorie B
2001
69 3 p. 199-208
10 p.
artikel
4 Calendar 2001
69 3 p. 259-261
3 p.
artikel
5 Considering uncertainty in comparing the burden of illness due to foodborne microbial pathogens Powell, Mark
2001
69 3 p. 209-215
7 p.
artikel
6 Contents of Volume 69 2001
69 3 p. 277-279
3 p.
artikel
7 Erratum to “Cresol Red Thallium Acetate Sucrose Inulin (CTSI) agar for the selective recovery of Carnobacterium spp.” [Int. J. Food Microbiol. 64 (2001) 167–174] Wasney, M.A
2001
69 3 p. 257-
1 p.
artikel
8 Growth and survival of clinical vs. environmental species of Aeromonas in tap water Mary, Patrice
2001
69 3 p. 191-198
8 p.
artikel
9 Growth and toxin profiles of Bacillus cereus isolated from different food sources Andersen Borge, Grethe I
2001
69 3 p. 237-246
10 p.
artikel
10 Helicobacter pylori: molecular and cellular biology Krogfelt, Karen A
2001
69 3 p. 255-256
2 p.
artikel
11 Inhibitory activity of honey against foodborne pathogens as influenced by the presence of hydrogen peroxide and level of antioxidant power Taormina, Peter J
2001
69 3 p. 217-225
9 p.
artikel
12 Media for the isolation and enumeration of bifidobacteria in dairy products Roy, Denis
2001
69 3 p. 167-182
16 p.
artikel
13 Random amplification of polymorphic DNA typing of Listeria monocytogenes isolated from meat Byun, Seong-Keun
2001
69 3 p. 227-235
9 p.
artikel
14 Selection of primers for specific detection of Clostridium botulinum types B and E neurotoxin genes using PCR method Alsallami, Ali Ahmed
2001
69 3 p. 247-253
7 p.
artikel
15 Subject index 2001
69 3 p. 275-
1 p.
artikel
16 Traditional Maori food preparation methods and food safety Whyte, R
2001
69 3 p. 183-190
8 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland