Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Behaviour of Listeria spp. in naturally contaminated chorizo (Spanish fermented sausage) Encinas, Juan-Pablo
1999
46 2 p. 167-171
5 p.
artikel
2 Cryptosporidium parvum studies with dairy products Deng, Ming Qi
1999
46 2 p. 113-121
9 p.
artikel
3 Effect of proteolytic starter cultures of Staphylococcus spp. on biogenic amine formation during the ripening of dry fermented sausages Bover-Cid, Sara
1999
46 2 p. 95-104
10 p.
artikel
4 Erratum 1999
46 2 p. 177-
1 p.
artikel
5 Growth of Bacillus cereus in pasteurized milk products Larsen, H.D
1999
46 2 p. 173-176
4 p.
artikel
6 Screening of non-Saccharomyces wine yeasts for the production of β-D-xylosidase activity Manzanares, Paloma
1999
46 2 p. 105-112
8 p.
artikel
7 The effect of homogenization of whole milk, skim milk and milk fat on nisin activity against Listeria innocua Zapico, Paloma
1999
46 2 p. 151-157
7 p.
artikel
8 The effects of environmental conditions on the lipolytic activity of strains of Penicillium roqueforti Larsen, Mette Dines
1999
46 2 p. 159-166
8 p.
artikel
9 Using an electronic nose for determining the spoilage of vacuum-packaged beef Blixt, Ylva
1999
46 2 p. 123-134
12 p.
artikel
10 Validation of predictive models describing the growth of Listeria monocytogenes te Giffel, M.C.
1999
46 2 p. 135-149
15 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland