Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An improved DNA extraction method for detecting Bacillus subtilis spores in spiked foods and beverages Nakano, Miyo

401 C p.
artikel
2 Characterization of the archaeal community in foods: The neglected part of the food microbiota Mohammadpour, Hooriyeh

401 C p.
artikel
3 ComQXPA quorum-sensing systems contribute to enhancing the protease activity of Bacillus velezensis DMB05 from fermented soybeans Na, Hong-Eun

401 C p.
artikel
4 Does the high biodiversity of lactococcal bacteriophages allow predictions about their different UV-C susceptibilities? Schubert, Christina

401 C p.
artikel
5 Editorial Board
401 C p.
artikel
6 Effect of high pressure processing and water activity on pressure resistant spoilage lactic acid bacteria (Latilactobacillus sakei) in a ready-to-eat meat emulsion model Ferreira, Natália Brunna Moresco

401 C p.
artikel
7 Genetic diversity, antibiotic resistance, and virulence characteristics of Staphylococcus aureus from raw milk over 10 years in Shanghai Huang, Jiewen

401 C p.
artikel
8 Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment Csoma, Hajnalka

401 C p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland