Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure processing and water activity on pressure resistant spoilage lactic acid bacteria (Latilactobacillus sakei) in a ready-to-eat meat emulsion model
 
 
Titel: Effect of high pressure processing and water activity on pressure resistant spoilage lactic acid bacteria (Latilactobacillus sakei) in a ready-to-eat meat emulsion model
Auteur: Ferreira, Natália Brunna Moresco
Rodrigues, Maria Isabel
Cristianini, Marcelo
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 401 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland