Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Combined effect of ultrasound and basic electrolyzed water on the microbiological and oxidative profile of low-sodium mortadellas Leães, Yasmim Sena Vaz

353 C p.
artikel
2 Editorial Board
353 C p.
artikel
3 How can packaging, source and food safety management system affect the microbiological quality of spices and dried herbs? The case of a developing country Karam, Layal

353 C p.
artikel
4 ICFMH Announcement
353 C p.
artikel
5 Identification and characterization of extracellular enzymes secreted by Aspergillus spp. involved in lipolysis and lipid-antioxidation during katsuobushi fermentation and ripening Takenaka, Shinji

353 C p.
artikel
6 Inhibition of Aspergillus flavus growth and aflatoxins production on peanuts over α-Fe2O3 nanorods under sunlight irradiation Sun, Di

353 C p.
artikel
7 Phylogenetic analysis and growth profiles of Fusarium incarnatum-equiseti species complex strains isolated from Tunisian cereals Jedidi, Ines

353 C p.
artikel
8 Semi-quantitative food safety risk profile of the Australian red meat industry Hernandez-Jover, Marta

353 C p.
artikel
9 The effect of sublethal concentrations of benzalkonium chloride on the LuxS/AI-2 quorum sensing system, biofilm formation and motility of Escherichia coli Yu, Tao

353 C p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland