Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Editorial Board 2019
300 C p. ii
artikel
2 Effect of single and combined chemical and physical treatments on the survival of Salmonella and Escherichia coli O157:H7 attached to Valencia oranges Martínez-Chávez, L.
2019
300 C p. 22-30
artikel
3 Expression levels of the agr locus and prfA gene during biofilm formation by Listeria monocytogenes on stainless steel and polystyrene during 8 to 48 h of incubation 10 to 37 °C Gandra, Tatiane Kuka Valente
2019
300 C p. 1-7
artikel
4 Home style frying of steak and meat products: Survival of Escherichia coli related to dynamic temperature profiles Pesciaroli, M.
2019
300 C p. 53-63
artikel
5 ICFMH Announcement 2019
300 C p. I
artikel
6 Inhibitory effect of four novel synthetic peptides on food spoilage yeasts Shwaiki, Laila N.
2019
300 C p. 43-52
artikel
7 Microbiota encompassing putative spoilage bacteria in retail packaged broiler meat and commercial broiler abattoir Lauritsen, Camilla Vester
2019
300 C p. 14-21
artikel
8 Optimization of bioactive preservative coatings of starch nanocrystal and ultrasonic extract of sour lemon peel on chicken fillets Alizadeh, Zahra
2019
300 C p. 31-42
artikel
9 Pathogenic potential to humans of Shiga toxin-producing Escherichia coli isolated from wild boars in Poland Szczerba-Turek, A.
2019
300 C p. 8-13
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland