Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Home style frying of steak and meat products: Survival of Escherichia coli related to dynamic temperature profiles
 
 
Titel: Home style frying of steak and meat products: Survival of Escherichia coli related to dynamic temperature profiles
Auteur: Pesciaroli, M.
Chardon, J.E.
Delfgou, E.H.M.
Kuijpers, A.F.A.
Wijnands, L.M.
Evers, E.G.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 300 (2019) nr. C pagina's 53-63
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland