Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Contribution of autochthonous lactic acid bacteria to the typical flavour of raw goat milk cheeses Picon, A.
2019
299 C p. 8-22
artikel
2 Editorial Board 2019
299 C p. ii
artikel
3 Investigating the influence of organic acid marinades, storage temperature and time on the survival/inactivation interface of Salmonella on chicken breast fillets Lytou, Anastasia E.
2019
299 C p. 47-57
artikel
4 In vitro and in situ inhibition of some food-borne pathogens by essential oils from date palm (Phoenix dactylifera L.) spathe Al-zoreky, Najeeb S.
2019
299 C p. 64-70
artikel
5 Listeria monocytogenes isolates from ready to eat plant produce are diverse and have virulence potential Smith, Alva
2019
299 C p. 23-32
artikel
6 Localization and persistence of hepatitis A virus in artificially contaminated oysters Park, Hyunkyung
2019
299 C p. 58-63
artikel
7 Occurrence, genotypes and antimicrobial susceptibility of Salmonella collected from the broiler production chain within an integrated poultry company Vinueza-Burgos, Christian
2019
299 C p. 1-7
artikel
8 Persistence of Bacteroidales and other fecal indicator bacteria on inanimated materials, melon and tomato at various storage conditions Ordaz, Gilberto
2019
299 C p. 33-38
artikel
9 Plasmids contribute to food processing environment–associated stress survival in three Listeria monocytogenes ST121, ST8, and ST5 strains Naditz, Annabel L.
2019
299 C p. 39-46
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland