Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterization of antimicrobial lipopeptides produced by Bacillus sp. LM7 isolated from chungkookjang, a Korean traditional fermented soybean food Lee, Mi-Hwa
2016
221 C p. 12-18
artikel
2 Draft genome sequence and chemical profiling of Fusarium langsethiae, an emerging producer of type A trichothecenes Lysøe, Erik
2016
221 C p. 29-36
artikel
3 Editorial Board 2016
221 C p. IFC
artikel
4 Efficacy of salicylic acid to reduce Penicillium expansum inoculum and preserve apple fruits da Rocha Neto, Argus Cezar
2016
221 C p. 54-60
artikel
5 Fungal biotransformation of chlorogenic and caffeic acids by Fusarium graminearum: New insights in the contribution of phenolic acids to resistance to deoxynivalenol accumulation in cereals Gauthier, Léa
2016
221 C p. 61-68
artikel
6 ICFMH Announcment 2016
221 C p. III
artikel
7 Microbial diversity and metabolite composition of Belgian red-brown acidic ales Snauwaert, Isabel
2016
221 C p. 1-11
artikel
8 Prevalence and pathogenic potential of Escherichia coli isolates from raw milk and raw milk cheese in Egypt Ombarak, Rabee A.
2016
221 C p. 69-76
artikel
9 Prospecting for the incidence of genes involved in ochratoxin and fumonisin biosynthesis in Brazilian strains of Aspergillus niger and Aspergillus welwitschiae Massi, Fernanda Pelisson
2016
221 C p. 19-28
artikel
10 The response of foodborne pathogens to osmotic and desiccation stresses in the food chain Burgess, Catherine M.
2016
221 C p. 37-53
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland