Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acetic acid bacteria in traditional balsamic vinegar: Phenotypic traits relevant for starter cultures selection Gullo, Maria
2008
125 1 p. 46-53
8 p.
artikel
2 Acetic acid bacteria spoilage of bottled red wine—A review Bartowsky, Eveline J.
2008
125 1 p. 60-70
11 p.
artikel
3 Analysis of proteins responsive to acetic acid in Acetobacter: Molecular mechanisms conferring acetic acid resistance in acetic acid bacteria Nakano, Shigeru
2008
125 1 p. 54-59
6 p.
artikel
4 An easy cloning and expression vector system for Gluconobacter oxydans Schleyer, Ute
2008
125 1 p. 91-95
5 p.
artikel
5 Calendar 2008
125 1 p. XIII-XIV
nvt p.
artikel
6 Genera and species in acetic acid bacteria Yamada, Yuzo
2008
125 1 p. 15-24
10 p.
artikel
7 Genus-specific profile of acetic acid bacteria by 16S rDNA PCR-DGGE De Vero, Luciana
2008
125 1 p. 96-101
6 p.
artikel
8 Introductory note Gullo, Maria
2008
125 1 p. 1-
1 p.
artikel
9 Polyphasic taxonomy of acetic acid bacteria: An overview of the currently applied methodology Cleenwerck, Ilse
2008
125 1 p. 2-14
13 p.
artikel
10 Recent advances in nitrogen-fixing acetic acid bacteria Pedraza, Raúl O.
2008
125 1 p. 25-35
11 p.
artikel
11 Reprint of “Nucleic acid techniques in bacterial systematics and identification" [Int. J. Food Microbiol., 120 (2007) 225–236] Ludwig, Wolfgang
2008
125 1 p. I-XII
nvt p.
artikel
12 The PQQ-alcohol dehydrogenase of Gluconacetobacter diazotrophicus Gómez-Manzo, Saúl
2008
125 1 p. 71-78
8 p.
artikel
13 Validation of the (GTG)5-rep-PCR fingerprinting technique for rapid classification and identification of acetic acid bacteria, with a focus on isolates from Ghanaian fermented cocoa beans De Vuyst, Luc
2008
125 1 p. 79-90
12 p.
artikel
14 Yeasts associated to Traditional Balsamic Vinegar: Ecological and technological features Solieri, L.
2008
125 1 p. 36-45
10 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland