Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An evaluation of the effect of catalase and 3,3-thiodipropionic acid on the recovery of freeze-injured coliform bacteria Gram, L.
1984
1 3 p. 155-162
8 p.
artikel
2 Characterization and identification of yeasts from fresh and spoiled ground beef Hsieh, D.Y.
1984
1 3 p. 141-147
7 p.
artikel
3 Estimation of the bacteriological quality of fish by automated conductance measurements Gibson, D.M.
1984
1 3 p. 127-134
8 p.
artikel
4 Impedance measurement as a rapid method for the determination of the microbial contamination of meat surfaces, testing two different instruments Bülte, M.
1984
1 3 p. 113-125
13 p.
artikel
5 Microbiology of spoilage of a perishable pomegranate product Juven, B.J.
1984
1 3 p. 135-139
5 p.
artikel
6 Nitrite tolerance and nitrite reduction in lactic acid bacteria associated with cured meat products Dodds, Karen L.
1984
1 3 p. 163-170
8 p.
artikel
7 Procedures for the isolation of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli from poultry Fricker, Colin R.
1984
1 3 p. 149-154
6 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland