Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Nitrite tolerance and nitrite reduction in lactic acid bacteria associated with cured meat products
 
 
Titel: Nitrite tolerance and nitrite reduction in lactic acid bacteria associated with cured meat products
Auteur: Dodds, Karen L.
Collins-Thompson, David L.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 1 (1984) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 1984
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland