Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The milk fat globule membrane as an ingredient: why, how, when? - Application de la membrane du globule gras du lait comme ingrédient : perspectives actuelles et futures
 
 
Titel: The milk fat globule membrane as an ingredient: why, how, when? - Application de la membrane du globule gras du lait comme ingrédient : perspectives actuelles et futures
Auteur: Jiménez-Flores, Rafael
Brisson, Guillaume
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 88 (2008) nr. 1 pagina's 5-18
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland