Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Caracterización reológica de dispersiones agua-alginato sódico con aplicación en la industria alimentaria
 
 
Titel: Caracterización reológica de dispersiones agua-alginato sódico con aplicación en la industria alimentaria
Auteur: Gómez Díaz, D.
Navaza , J. M.
Verschenen in: Ciencia y tecnologia alimentaria
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 5 pagina's 302-306
Jaar: 2002
Inhoud: The presence of non newtonian media in food industries is very common. For this reason, it is necessary characterize the fluid properties for process to be more effective. In this paper, we had studied the rheological behaviour of waterpolymer dispersions using sodium alginate as the polymer. The alginate is an additive widely used in food industries. We had studied the influence of polymer concentration and temperature on the solutions viscosity. © 2002 Altaga. All rights reserved
Uitgever: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring