Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Biotecnoloxía e alimentos transxénicos
 
 
Titel: Biotecnoloxía e alimentos transxénicos
Auteur: Carballo , J.
Verschenen in: Ciencia y tecnologia alimentaria
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 5 pagina's 314-321
Jaar: 2002
Inhoud: After a short introduction in which a historic background on the role of biotechnology in food production is drawn, the material and conceptual bases of the new biotechnological methods used in food production are described. Some succesfull examples are given in order to illustrate the potential of this new technology not only in food production but also in food preservation and quality control. © 2002 Altaga. All rights reserved.
Uitgever: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring