Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Revision: Extracción con CO2 a alta presión. Fundamentos y aplicaciones en la industria de alimentos / Review: High pressure CO2 extraction. Fundamentals and applications in the food industry
 
 
Titel: Revision: Extracción con CO2 a alta presión. Fundamentos y aplicaciones en la industria de alimentos / Review: High pressure CO2 extraction. Fundamentals and applications in the food industry
Auteur: del Valle, J.M.
Aguilera, J.M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 1 pagina's 1-24
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland