Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Note. β—Carotene, α—tocopherol and γ—tocopherol contents in dry legumes. Influence of cooking Nota. Contenido de β—caroteno, α—tocopherol y γ—tocopherol en legumbres secas. Influencia de la cocción |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |